O nas

Podjetje Tempera d.o.o. se je razvilo iz ideje poznavanja različnih tipov osebnosti, saj je rdeča nit našega delovanja spoštovanje raznolikosti vedenja in delovanja ljudi, s katerimi sodelujemo.

Začetki podjetja so bili usmerjeni izključno v izvedbo in organizacijo izobraževanj, ki ljudem izboljšujejo kvaliteto medosebnih odnosov, tako v zasebnem kot poslovnem okolju.

Skozi nadaljnja leta delovanja pa se je potreba po povezovanju med partnerji izkazala kot ključno vodilo, ki nas je usmerilo v odločitev oddajanja lastnih poslovnih prostorov širši javnosti.

Vrednote, katerim sledimo že več kot 25 let, so odgovornost, poštenost, vztrajnost in ustvarjalnost. Poslovna partnerstva, ki jih gradimo so dolgoročna in sodelovalna.

Na ta način želimo s pozitivnim zgledom prispevati k zdravi poslovni in gospodarski kulturi v slovenskem prostoru.

tempera preddverje

Vizija

Naše življenje so odnosi. Želimo postati najbolj prepoznaven izobraževalni center, ki s pomočjo uporabe preprostih orodij poznavanja različnih tipov temperamentov osebnosti ljudem pomaga do lepših, srečnejših in bolj harmoničnih odnosov doma, med prijatelji, sodelavci, poslovnimi partnerji in drugod.

Želimo postati ključni partner slovenskim podjetjem, ki se soočajo s pomanjkanjem lastnih prostorov in iščejo primeren prostor za izvedbo izobraževanj, delavnic, druženj, teambuildingov in podobnega.

Poslanstvo

Skozi interaktivne delavnice in izobraževanja bomo našim strankam pomagali spoznati samega sebe (svoj tip temperamenta) ter tipe temperamentov ljudi, ki jih obkrožajo. Na ta način bo v odnosih manj nesoglasij, konfliktov in neuslišanih pričakovanj ter več razumevanja, harmonije, ljubezni in sodelovanja. Z oddajanjem naših poslovnih prostorov bomo na slovenskem gospodarskem trgu ustvarjali pozitivno, ustvarjalno in povezovalno okolje med različnimi družbami in na ta način pripomogli k njihovemu razvoju in rasti.

Naše storitve

  • oddaja poslovnih prostorov (predavalnice)
  • interaktivne delavnice za posameznike
  • delavnice in izobraževanja po meri (na ključ) za podjetja in organizacije
  • individualna osebna svetovanja (partnerski odnosi, komunikacija v družini, vzgoja glede na temperament otroka …)
  • analiza vašega osebnega potenciala (analiza vašega testa osebnosti skozi lupo štirih osnovnih tipov temperamentov)